Preuzmite aplikaciju

YoloFrame Okviri za slike -
unikatni okviri za fotografije

YoloFrame okviri za slike su originalni tip dekoracije uz koji ćete svoj dom ukrasiti najdražim uspomenama uokvirenim najfinijim drvetom. Naši okviri za fotografije dolaze u dvije veličine - upoznajte se sa karakteristikama YoloFrame-a i odaberite da li će vaše zidove krasiti jedna fotografija ili više slika u okviru.

YoloFrame 30x30


YoloFrame Okvir za sliku u dimenzijama 30x30 je idealan način da svoj zid ukrasite kvalitetnim drvenim okvirima sa 1 ili 4 fotografije koje oslikavaju vaše najljepše uspomene.
Pogledaj proizvod
YoloFrame-30x30
YoloFrame-30x46

YoloFrame 30x46


YoloFrame 30x46 je jedinstven okvir za slike koji može sadržati 1 ili čak 15 fotografija koje vas sjećaju na najsrećnije trenutke. Poručite naš unikatni ram i uljepšajte svoj dom.
Pogledaj proizvod

YoloFrame okviri za više slika - za više lijepih uspomena


Okvir za fotografije predstavlja najljepši ukras na zidu, jer osim estetske sa sobom nosi veliku emocionalnu vrijednost i priču koja se krije iza svake uokvirene slike.

Uramljivanje fotografija je oduvijek bio način čuvanja slika sa najvažnijih događaja ili avantura za pamćenje, a uz Yolo tim sada je moguće da na podjednako elegantan način uokvirite više značajnih uspomena.

YoloBook Frame okvir za slike može sadržati jednu fotografiju koju želite da istaknete, a možete izabrati i okvir za više slika. Ukoliko se odlučite za okvir za sliku u dimenziji 30x30 vaš zid mogu krasiti i 4 slike u ramu, dok u ram dimenzija 30x46 staje čak 15 omiljenih fotografija.

Bilo da su vaš izbor manji ili veliki okviri za slike, možete biti sigurni da ćete svoj dom obogatiti modernom dekoracijom koja će vam svakog dana izmamiti osmijeh i podsjetiti vas na lijepe i značajne trenutke.
YoloFrame ramovi za vise slika
YoloFrame kvalitetni drveni ramovi

Kvalitetni drveni okviri za slike YoloFrame


YoloFrame okviri su izrađeni od najfinijeg drveta, zahvaljujući čemu će sigurno biti bezvremeni čuvari vaših uspomena. Drveni okviri za slike prefarbani su crnom bojom, što ih čini modernim rješenjem za uramljivanje fotografija, koje će se uklopiti uz svaki ambijent i u njega unijeti dozu topline.

Unikatni okvir za fotografije iz naše ponude može biti i odlična ideja za poklon - vaši prijatelji, partner ili čanovi obitelji će sigurno biti sretni kada od vas dobiju svoje najdraže slike u okviru!

Najčešće
postavljena pitanja

Sumirali smo i popisali pitanja koja ste nam najčešće postavljali i dali sve od sebe da vam odmah damo sve potrebne informacije. Vjerujemo da se ovdje nalazi ono što tražite, ali ukoliko to nije slučaj, slobodno nam pišite!


Imate još pitanja? Kontaktirajte nas
support[at]yolobook.hr

Kvaliteta izrade fotografija ovisi o kvaliteti fotografija koje nam pošaljete. Kako biste bili sigurni da će fotografije biti dobro izrađene, potrebno je odabrati što bolje fotografije, u većoj rezoluciji.

Naši proizvodi se naručuju putem mobilne aplikacije. Link za preuzimanje je onelink.to/yolobook.

Naručivanje se vrši isključivo putem YoloBook aplikacije. Nije moguće poslati fotografije na mail ili u inbox.

Rok za dostavu je 7-12 radnih dana.

Dostava je besplatna.

Vaši dojmovi

YoloBook carstvo uspomena raste iz dana u dan, za šta su u velikoj mjeri zaslužni i vaši komentari! Zbog toga što slušamo vaše želje, pohvale i sugestije smo porasli, naučili i postali još bolji. Evo par divnih komentara, koji nam uvijek poprave dan.

Preporučeni proizvodi

YoloBox

YoloBox

  • Foto-album / Fotografije / HR

YoloBox je kutijica sa 30 do 60 polaroid fotografija sa Vašeg Facebook ili Instagram profila, galerije mobitela.

YoloFrame

YoloFrame 30x30

  • Fotografije / Okvir / Okvir za fotografije / HR

YoloFrame je zidni okvir za fotografije. Sjajan kao dekoracija – još sjajniji kao bezvremenski čuvar uspomena. Razveselite nekoga već danas!

Latest Post

YoloBook Mini

  • Foto-album / Fotografije / HR

YoloBook je foto-album sa 48 fotografija, iz galerije Vašeg mobitela, sa Facebook ili Instagram profila. Savršen poklon, čuvar