YoloFrame 30×30

YoloFrame je zidni okvir za fotografije, napravljen od najfinijeg drveta obojanog crnom bojom. Vrijeme je da zidove svog doma ukrasite besprijekornim i vječnim okvirima za fotografije, izrađenim od najfinijeg drveta, koji će ovjekovječiti svaki vrijedan trenutak! Sjajan kao dekoracija – još sjajniji kao bezvremenski čuvar uspomena.

YoloBook

YoloBook je foto-album sa 48 fotografija, iz galerije Vašeg mobitela ili računala, sa Facebook ili Instagram profila. Savršen poklon, čuvar uspomena, i svojevrsna knjiga uspomena koja će zauvijek zabilježiti ljetovanja sa prijateljima, rođendanska slavlja najdražih, prve korake Vašeg djeteta..Sačuvajte sve te uspomene od zaborava i pustite ih da žive zauvijek u YoloBook albumima!

YoloFrame 30×46

YoloFrame je zidni okvir dimenzija 30×46 cm za fotografije, napravljen od najfinijeg drveta obojan crnom bojom.

YoloBox

YoloBox je kutijica sa 30 do 60 polaroid fotografija sa Vašeg Facebook ili Instagram profila, galerije mobitela ili računala. Vaš izlet u prirodu, proslavu zaruka ili vikend u Parizu sačuvajte u maloj kompaktnoj kutiji i zaštitite od prolaznosti vremena. Ponesite svoja najljepša sjećanja uvijek i svugdje sa sobom!