Umotajte lijepo i lako – pitajte nas kako

Blagdani nam stižu, a sa njima i ono vrijeme u godini kada najveći problem predstavlja  odabir poklona najbližima. E pa, ušuškajte se u toplini svoga doma, skuhajte si čaj i opustite se uz omiljenu seriju jer ove godine to neće biti Vaš problem jer mi imamo savršeno rješenje za vas! Kada kažemo “savršeno rješenje” , mi to stvarno i mislimo! A gdje ste čuli da savršen poklon postoji bez savršenog pakiranja? Pa naravno da niste nigdje, zato smo vam mi spremili nekoliko načina da brzo, lako i kreativno  vaše božićne poklone učinite neodoljivima! OD OBIČNOG DO UKRASNOG PAPIRA ZA TREN Uzmite obični papir i tempere i samo pustite mašti na volju. Možete šarati bilo koje oblike i nanositi bilo koje boje i od običnog papira napraviti ukrasni papir osobnog dizajna! OD OBIČNOG DO 3D PAPIRA

Od običnog do 3D papira

Od običnog do ukrasnog papira ne morate doći samo temperama. Možete otići do prvog vrta pokupiti par listova , šišarki i granačica i zaljepiti ih.  Eto ga! Sjajno dekoriran paketić  spreman za oduševljenje vaših najbližih!

Foto papir

Imate puno neiskorištenih  izrađenih fotografija ?  Pronađite im pravu upotrebu! Zaljepite ih na jednobojni papir i  dajte papiru potpuno drugu notu!

Osobni poklon

Zamotajte papirom, umotajte ukrasnim trakama i zaljepite ime onoga kome je namjenjen poklon.  Biti će to jedan lijep znak pažnje, zar ne?

ŠTO POKLONITI ?

A što je to što bi trebalo upakirati i time oduševiti primatelja vaše savršeno dekoriranog paketića?  Pa što bi to drugo bilo nego naš Yolobook album za slike u kojem će biti sačuvani svi vaši nezaboravni trenuci  iz 2018. godine sa vašom dragom osobom.
I zato trk skinuti aplikaciju, izaberite neku od naših novih blaganskih korica i uživajte u uspomenama sa najbližima u nadolazećim blagdanima!

Leave a Reply